Delta Fondacija pokrenula novi projekat iz oblasti socijalnog preduzetništva

Bez autora
May 03 2015

Delta Fondacija pokreće projekat „Zasad za budućnost“ za pomoć socijalnim preduzećima koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom. U okviru projekta Fondacija je raspisala konkurs za dodelu grantova u ukupnoj vrednosti 8 miliona dinara.Na javni konkurs za unapređenje poljoprivredne proizvodnje, koji će trajati do 8. maja, mogu da se prijave socijalna preduzeća bez obzira na vrstu registracije (udruženja građana, zadruge, registrovana poljoprivredna domaćinstva, itd).

Delta Fondacija pokrenula novi projekat iz oblasti socijalnog preduzetništvaDelta Fondacija pokreće projekat „Zasad za budućnost“ za pomoć socijalnim preduzećima koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom. U okviru projekta Fondacija je raspisala konkurs za dodelu grantova u ukupnoj vrednosti 8 miliona dinara.

Na javni konkurs za unapređenje poljoprivredne proizvodnje, koji će trajati do 8. maja, mogu da se prijave socijalna preduzeća bez obzira na vrstu registracije (udruženja građana, zadruge, registrovana poljoprivredna domaćinstva, itd). Odabranim projektima Delta Fondacija pružiće novčanu i stručnu podršku, opremu, sadni materijal, a moguć je i otkup ili plasman proizvoda. Maksimalna vrednost granta za pojedinačne projekte iznosi 1,8 miliona dinara.

Na prvoj infotribini, 20. aprila u Beogradu, potencijalni aplikanti informisali su se o proceduri prijavljivanja na konkurs, kriterijumima konkursa i načinu popunjavanja prijavnog obrasca. Infotribine su održaane i u Nišu, kao i u Užicu.

Detalji projekta „Zasad za budućnost“, kao i formulari za prijavu mogu se pronaći na web stranici Delta Fondacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik