Ispravna ponuda kompanije SISU za partnerstvo u FAP-u

Bez autora
May 05 2015

Finska kompanija SISU ispunila je sve uslove za strateško partnerstvo s pribojskim FAP-om, konstatovala je Agencija za privatizaciju, koja je otvorila ponudu finske kompanije. Komisija za sprovođenje modela strateškog partnerstva je nakon prezentovanja potvrde Agencije za privatizaciju o ispravnosti dostavljene bankarske garancije konstatovala da je učesnik, društvo "Suomen erikoisajoneuvot oy" (SISU) sa sedištem u Finskoj, ispunilo sve kvalifikacione uslove, navodi se u saopštenju Agencije. Konstatovano je da ponuda sadrži sve elemente u skladu sa Uputstvom za ponuđače, te će biti dostavljena privatizacionom savetniku. Strateški partner države u FAP-u, prema uslovima tendera, mora da uloži najmanje milion evra u novcu i pet miliona evra u stvarima ili pravima. "SISU auto" je renomirani finski proizvođač kamiona prilagođenih posebnim potrebama za rad na nepristupačnim terenima i u teškim vremenskim uslovima.

Ispravna ponuda kompanije SISU za partnerstvo u FAP-uFinska kompanija SISU ispunila je sve uslove za strateško partnerstvo s pribojskim FAP-om, konstatovala je Agencija za privatizaciju, koja je otvorila ponudu finske kompanije.

Komisija za sprovođenje modela strateškog partnerstva je nakon prezentovanja potvrde Agencije za privatizaciju o ispravnosti dostavljene bankarske garancije konstatovala da je učesnik, društvo "Suomen erikoisajoneuvot oy" (SISU) sa sedištem u Finskoj, ispunilo sve kvalifikacione uslove, navodi se u saopštenju Agencije, prenosi Tanjug.

Konstatovano je da ponuda sadrži sve elemente u skladu sa Uputstvom za ponuđače, te će biti dostavljena privatizacionom savetniku.

Strateški partner države u FAP-u, prema uslovima tendera, mora da uloži najmanje milion evra u novcu i pet miliona evra u stvarima ili pravima.

"SISU auto" je renomirani finski proizvođač kamiona prilagođenih posebnim potrebama za rad na nepristupačnim terenima i u teškim vremenskim uslovima.

Specijalni kamioni kompanije "SISU auto" baziraju se na motorima i tehnologiji "Mercedes-Benca" najnovije generacije, pa će ovim ugovorom i ta tehnologija stići u pribojske pogone.

"SISU auto" ima status "Mercedesovog" partnera, jer njegovi inženjeri za "Mercedes" razvijaju posebna tehnološka rešenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik