Algoritam pokrenuo predstečajni proces

Bez autora
May 11 2015

Algoritam je zadnjeg dana travnja zatražio predstečajnu nagodbu, na Fini su prijavili 30 milijuna kuna duga. Prihodi su mu pali su za 40 posto na 49 milijuna kuna, a gubitak tvrtke smanjen je sa šest na 4,8 milijuna kuna. Algoritam je dobavljačima dužan 25,7 milijuna kuna, a bankama oko 9,5 milijuna kuna. Izdavačka djelatnost pogođena je krizom, ali Algoritam je prvi od velikih igrača koji su pokrenuli predstečaj. Jedno od rješenja koje se nudilo je povezivanje maloprodaje Algoritma, Profila i Mozaika.

Algoritam pokrenuo predstečajni procesAlgoritam je zadnjeg dana travnja zatražio predstečajnu nagodbu, na Fini su prijavili 30 milijuna kuna duga. Prihodi su mu pali su za 40 posto na 49 milijuna kuna, a gubitak tvrtke smanjen je sa šest na 4,8 milijuna kuna.

Algoritam je dobavljačima dužan 25,7 milijuna kuna, a bankama oko 9,5 milijuna kuna. Izdavačka djelatnost pogođena je krizom, ali Algoritam je prvi od velikih igrača koji su pokrenuli predstečaj. Jedno od rješenja koje se nudilo je povezivanje maloprodaje Algoritma, Profila i Mozaika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik