MA bi da poveže regionalna tržišta

Bez autora
May 14 2015

Montenegroerlajnz planira da pruži puni doprinos kreiranju regionalnog turističkog i saobraćajnog proizvoda, povezujući tržišta Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine (BiH), uz ostvarenu komercijalnu saradnju sa velikim svjetskim avioprevoznicima, saopšteno je iz kompanije. To će biti dodatan podstrek za Crnu Goru i njenu dostupnost dalekim tržištima, navodi se u saopštenju. Delegacija MA, u kojoj su predsjednik Odbora direktora Daliborka Pejović, izvršni i komercijalni direktori, Živko Banjević i Predrag Marković, učestvuje na ovogodišnjem Sarajevo Biznis Forumu pod nazivom Jedan Region - jedna ekonomija. Ove godine forum je okupio prestižne regionalne kompanije, nudeći mogućnost povezivanja i unaprijeđenja regionalne saradnje, sa posebnim akcentom na turizam i saobraćajno povezivanje, rekli su iz MA.

MA bi da poveže regionalna tržištaMontenegroerlajnz planira da pruži puni doprinos kreiranju regionalnog turističkog i saobraćajnog proizvoda, povezujući tržišta Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine (BiH), uz ostvarenu komercijalnu saradnju sa velikim svjetskim avioprevoznicima, saopšteno je iz kompanije.

"To će biti dodatan podstrek za Crnu Goru i njenu dostupnost dalekim tržištima", navodi se u saopštenju.

Delegacija MA, u kojoj su predsjednik Odbora direktora Daliborka Pejović, izvršni i komercijalni direktori, Živko Banjević i Predrag Marković, učestvuje na ovogodišnjem Sarajevo Biznis Forumu pod nazivom Jedan Region - jedna ekonomija.

„Ove godine forum je okupio prestižne regionalne kompanije, nudeći mogućnost povezivanja i unaprijeđenja regionalne saradnje, sa posebnim akcentom na turizam i saobraćajno povezivanje“, rekli su iz MA.

To je, kako su ocijenili, bila prilika da se razgovara o planovima kao i novim poslovnim dogovorima, s obzirom na to da je crnogorski nacionalni avioprevoznik pokrenuo inicijativu za saradnju sa kompanijama u okruženju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik