Montenegro Airlines: Prevezeno 7,18% više putnika

Bez autora
May 18 2015

Crnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines je u prva četiri mjeseca ove godine prevezla 119.713 putnika, ili 8.020 putnika više nego u istom periodu prošle godine, što predstavlja porast od 7,18 odsto u poređenju sa istim periodom 2014. godine, saopšteno je iz kompanije. "Najveći porast broja prevezenih putnika evidentiran je u čarter saobraćaju i to 54,30 odsto", ističu u MA. U code-share saobraćaju bilo je 8,16 odsto više putnika, dok je u redovnom saobraćaju zabilježen porast od 4,48 odsto. "Montenegro Airlines je ohrabren postignutim rezultatima i ovo predstavlja odličan početak 2015. godine. Uspješnom rezultatu u ovom periodu doprinijeli su čarter letovi, gdje je od ugovorenih 70 već realizovano 20 letova. Svakako od koristi je bilo i otvaranje novih redovnih linija ka Lionu i Sankt Peterburgu, kao i stara nova linija prema Dizeldorfu", kazali su u MA...

Crnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines je u prva četiri mjeseca ove godine prevezla 119.713 putnika, ili 8.020 putnika više nego u istom periodu prošle godine, što predstavlja porast od 7,18 odsto u poređenju sa istim periodom 2014. godine, saopšteno je iz kompanije.

"Najveći porast broja prevezenih putnika evidentiran je u čarter saobraćaju i to 54,30 odsto", ističu u MA.

U code-share saobraćaju bilo je 8,16 odsto više putnika, dok je u redovnom saobraćaju zabilježen porast od 4,48 odsto.
"Montenegro Airlines je ohrabren postignutim rezultatima i ovo predstavlja odličan početak 2015. godine. Uspješnom rezultatu u ovom periodu doprinijeli su čarter letovi, gdje je od ugovorenih 70 već realizovano 20 letova. Svakako od koristi je bilo i otvaranje novih redovnih linija ka Lionu i Sankt Peterburgu, kao i stara nova linija prema Dizeldorfu", kazali su u MA.

Poručuju da će ovi rezultati biti još bolji.

"Budući da od kraja juna crnogorski nacionalni avio-prevoznik otvara novu čarter liniju za Baku, a u periodu jul-avgust jednom sedmično će obavljati i čarter letove za Jerevan", kazali su u MA.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik