Brodskim poduzetnicima novih 5 milijuna kuna kredita

Bez autora
May 21 2015

Županija u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i poslovnim bankama provodi 20 milijuna kuna vrijedan kreditni program "Kreditom do konkurentnosti" uz subvencioniranje kamata. Pet milijuna kuna vrijedan je ugovor o kreditiranju poduzetnika i obrtnika koji su u Slavonskom Brodu potpisali Brodsko-posavska županija i PBZ. Županija u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i poslovnim bankama provodi 20 milijuna kuna vrijedan kreditni program "Kreditom do konkurentnosti" uz subvencioniranje kamata, kako bi se poduzetnicima i obrtnicima omogućio što jeftiniji kapital za njihove investicije...

Županija u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i poslovnim bankama provodi 20 milijuna kuna vrijedan kreditni program "Kreditom do konkurentnosti" uz subvencioniranje kamata.

Pet milijuna kuna vrijedan je ugovor o kreditiranju poduzetnika i obrtnika koji su u Slavonskom Brodu potpisali Brodsko-posavska županija i PBZ.

Županija u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i poslovnim bankama provodi 20 milijuna kuna vrijedan kreditni program "Kreditom do konkurentnosti" uz subvencioniranje kamata, kako bi se poduzetnicima i obrtnicima omogućio što jeftiniji kapital za njihove investicije.

U suradnji s PBZ-om dodatno je osmišljen poseban program kojim je osiguran novi kreditni potencijal.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik