"FAD" traži novog vlasnika - javno nadmetanje 29. juna

Bez autora
May 24 2015

Agencija za privatizaciju raspisala je javni poziv za prodaju gornjomilanovačkog preduzeća "FAD"u stečaju (Fabrika automobilskih delova), čija je procenjena vrednost imovine 750 miliona dinara, a javno nadmetanje zakazano je za 29. jun. Javno nadmetanje će se obaviti u prostorijama preduzeća, a prijave za učešće je potrebno poslati do tri dana pred licitaciju. Početna cena, kako stoji u oglasu, je 375 miliona dinara, a zainteresovani kupac treba da uplati depozit u iznosu 150 miliona dinara. Imovinu FAD čine oprema, postrojenja, zalihe i potraživanja. Preduzeće "FAD" je privatizovano 2007. godine kada je prodato preduzeću "ITH" iz Beograda. Fabrika je uvedena u stečaj 5. novembra 2013. godine, iako su radnici dobijali uverenja da će proizvodnja biti nastavljena...

Agencija za privatizaciju raspisala je javni poziv za prodaju gornjomilanovačkog preduzeća "FAD"u stečaju (Fabrika automobilskih delova), čija je procenjena vrednost imovine 750 miliona dinara, a javno nadmetanje zakazano je za 29. jun.

Javno nadmetanje će se obaviti u prostorijama preduzeća, a prijave za učešće je potrebno poslati do tri dana pred licitaciju.

Početna cena, kako stoji u oglasu, je 375 miliona dinara, a zainteresovani kupac treba da uplati depozit u iznosu 150 miliona dinara.

Imovinu FAD čine oprema, postrojenja, zalihe i potraživanja.

Preduzeće "FAD" je privatizovano 2007. godine kada je prodato preduzeću "ITH" iz Beograda.

Fabrika je uvedena u stečaj 5. novembra 2013. godine, iako su radnici dobijali uverenja da će proizvodnja biti nastavljena.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik