Jeftiniji roming povoljnost za turiste

Bez autora
May 25 2015

Raznovrsnu i bogatu turističku ponudu Crna Gora je predstavila na "Beogradskom manifestu" koji je proteklog vikenda održan u glavnom gradu Srbije. Ono najbolje u turizmu i kulturnim dešavanjima pokazano je u tri cjeline: "Stvaran svijet oko nas", "Kultur šok" i "Vodiću te samo reci gdje". Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore zajednički su nastupile TO Tivat, Kotor, Budva, Bar, zatim TO Podrgorica, a vrhunska vina predstavile su "Plantaže". Za crnogorski štand je vladalo veliko interesovanje, direktorica NTO Željka Radak Kukavičić najavila je za dobru sezonu.

Jeftiniji roming povoljnost za turisteRoming usluge između Crne Gore i Srbije od prvog juna biće jeftinije, što je veoma značajno za sve turiste koji namjeravaju ovog ljeta da dođu i uživaju u Crnoj Gori, saopštila je direktorica NTO Željka Radak Kukavičić.

Raznovrsnu i bogatu turističku ponudu Crna Gora je predstavila na "Beogradskom manifestu" koji je proteklog vikenda održan u glavnom gradu Srbije.

Ono najbolje u turizmu i kulturnim dešavanjima pokazano je u tri cjeline: "Stvaran svijet oko nas", "Kultur šok" i "Vodiću te samo reci gdje".

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore zajednički su nastupile TO Tivat, Kotor, Budva, Bar, zatim TO Podrgorica, a vrhunska vina predstavile su "Plantaže".

Za crnogorski štand je vladalo veliko interesovanje, direktorica NTO Željka Radak Kukavičić najavila je za dobru sezonu.

"Ove godine ih dočekujemo sa uređenijim plažama, sa raznovrsnijom i kvalitetnijom ponudom. Tradicionalno ste navikli da kod nas uživate u dobroj hrani i piću i svakako ono što je nezaobilazno jeste gostoprimstvo našeg naroda. Ono što je takođe važno reći jeste da već od prvog juna i cijene roming usluga kada su u pitanju Crna Gora i Srbija će biti nešto niže nego u ranijem period. Taj proces sniženja roming usluga je u toku pa je i taj segment vrlo interesantan za sve koji namjeravaju da ovog ljeta dođu i uživaju u Crnoj Gori", poručila je Radak Kukavičić.

Ona je sigurna da će se dobro provesti i oni koji žele da samo uživaju u moru i kupanju, kao i oni koji žele da drugi dio dana iskoriste za šetnju i posjetu planinama i nacionalnim parkovima.

"Dakle, za sve imamo različite ponude cijene takođe vrlo pristupačne i različite, u špicu sezone već od 8 eura u privatnom smještaju i od 30 eura u hotelima. Želim da pozovem sve da ovo ljeto duđu u Crnu Goru", izjavila je direktorica NTO Željka Radak Kukavičić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik