Prosečna zarada bez poreza i doprinosa u aprilu 45.605 dinara

Bez autora
May 25 2015

Republički zavod za statistiku saopštio je da prosečna zarada isplaćena u aprilu ove godine iznosi 62.532 dinara, i da je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u prethodnom mesecu nominalno veća za 5,7 odsto, a realno veća za 5,2 odsto.U saopštenju se navodi da prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u aprilu iznosi 45.605 dinara, što je, u poređenju sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u martu, nominalno veće za 5,8 odsto, dok je realno veće za 5,3 odsto.

Republički zavod za statistiku saopštio je da prosečna zarada isplaćena u aprilu ove godine iznosi 62.532 dinara, i da je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u prethodnom mesecu nominalno veća za 5,7 odsto, a realno veća za 5,2 odsto.

U saopštenju se navodi da prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u aprilu iznosi 45.605 dinara, što je, u poređenju sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u martu, nominalno veće za 5,8 odsto, dok je realno veće za 5,3 odsto.

Prosečna zarada isplaćena u aprilu 2015. godine nominalno je manja za jedan odsto, a realno manja za 2,8 odsto, od prosečne zarade isplaćene u aprilu 2014. godine.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u aprilu ove godine nominalno je manja za 0,5 odsto, dok je realno manja za 2,3 odsto, u odnosu na prosečnu zaradu bez poreza i doprinosa isplaćenu u istom mesecu prošle godine.

Prosečna zarada isplaćena u periodu januar–april 2015. godine, u poređenju sa prosečnom zaradom isplaćenom u periodu januar–april 2014. godine, nominalno je manja za 0,6 odsto, a realno manja za 1,7 odsto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u periodu januar–april ove godine nominalno je manja za 0,3 odsto, dok je realno manja za 1,4 odsto, u odnosu na prosečnu zaradu bez poreza i doprinosa isplaćenu u istom prošlogodišnjem periodu, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik