Prvi festival kafe u Podgorici

Bez autora
May 29 2015

Prvi festival kafe “Coffee Break“ na kojem ćete biti u prilici da probate preko deset vrsta kafe održaće se od 29. do 31. maja na Trgu Republike u Podgorici. Kako su saopštili organizatori, pored domaćih prerađivača kafe, na Coffee Break-u će biti i zastupnici nekih od najpoznatijih svjetskih esspreso kafa ali i - ako ste u žurbi - instant kafa.Pored toga na festivalu ćete saznati i sve što niste znali o Turskoj kafi i čaju kao i njihovom pravilnom pripremanju. Sve to na jednom mjestu, Trgu Republike, koji ćemo za tu namjenu, pretvoriti u mjesto za uživanje i druženje. Cijeli događaj će biti obojen i pažljivo biranim muzičkim programom, kao i nekim interesantnim sadržajima, kako za odrasle tako i za djecu, navodi se u saopštenju.

Prvi festival kafe u PodgoriciPrvi festival kafe “Coffee Break“ na kojem ćete biti u prilici da probate preko deset vrsta kafe održaće se od 29. do 31. maja na Trgu Republike u Podgorici.

Kako su saopštili organizatori, pored domaćih prerađivača kafe, na Coffee Break-u će biti i zastupnici nekih od najpoznatijih svjetskih esspreso kafa ali i - ako ste u žurbi - instant kafa.

"Pored toga na festivalu ćete saznati i sve što niste znali o Turskoj kafi i čaju kao i njihovom pravilnom pripremanju. Sve to na jednom mjestu, Trgu Republike, koji ćemo za tu namjenu, pretvoriti u mjesto za uživanje i druženje. Cijeli događaj će biti obojen i pažljivo biranim muzičkim programom, kao i nekim interesantnim sadržajima, kako za odrasle tako i za djecu", navodi se u saopštenju.

Kako je kafa nezaobilazan segment društvenog života tako će i Coffee Break biti mjesto susreta kako ljubitelja kafe tako i dobra prilika za poslovne susrete, poručuju organizatori.

Degustacija svih kafa je besplatna, a kod pojedinih izlagača ćete moći i da na licu mjesta kupite njihove proizvode.

Radno vrijeme festivala biće od 16 – 21 sat, ulaz se ne naplaćuje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik