Sajam korisnika grantova Ambasade SAD-a

Bez autora
May 30 2015

Fondacija Mozaik u saradnji sa Ambasadom SAD-a u Sarajevu, organizuje sajam na kojem će biti predstavljeni projekti 55 nevladinih organizacija iz cijele Bosne i Hercegovine. Sajam će biti otvoren 30. maja u 12 sati, na platou ispred robne kuće Boska, Trg Krajine 2.Građani će imati priliku da se na štandovima korisnika/korisnica grantova upoznaju sa rezultatima projekata realizovanih uz pomoć Američke ambasade, a među prisutnima će biti i predstavnici i predstavnice Ambasade SAD-a, Fondacije Mozaik i Grada Banja Luke.

Sajam korisnika grantova Ambasade SAD-aFondacija Mozaik u saradnji sa Ambasadom SAD-a u Sarajevu, organizuje sajam na kojem će biti predstavljeni projekti 55 nevladinih organizacija iz cijele Bosne i Hercegovine. Sajam će biti otvoren 30. maja u 12 sati, na platou ispred robne kuće Boska, Trg Krajine 2.

Građani će imati priliku da se na štandovima korisnika/korisnica grantova upoznaju sa rezultatima projekata realizovanih uz pomoć Američke ambasade, a među prisutnima će biti i predstavnici i predstavnice Ambasade SAD-a, Fondacije Mozaik i Grada Banja Luke.

Zamjenik šefa misije Ambasade SAD-a u BiH, Nicholas Hill i Slobodan Gavranović, gradonačelnik Grada Banja Luke će otvoriti sajam.

Američka ambasada je u 2014. godini uložila 13,758,000 KM u projekte civilnoga društva koji će biti predstavljeni kroz programe Inter-etničke saradnje, Osnaživanja žena i programe malih grantova Ureda za odnose sa javnošću Ambasade SAD-a u BiH i Misije USAID-a u BiH. Sajam će biti sjajna prilika da podstaknemo i druge nevladine organizacije da svojim prijedlozima apliciraju na projekte, slijedeći primjere dobre prakse korisnika grantova, kako bi i oni ostvarili rezultate koji će doprinijeti boljem životu u njihovim zajednicama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik