Instagram uveo "Hajlajts" da bi kosrisnik uvek bio u toku

Bez autora
May 26 2015

Aplikacija za razmenu fotografija i video sadržaja, Instagram uvela je uslugu "Hajlajts" koja omogućava korisnicima da imaju uvid u značajnije postove koje su propustili tokom odsustva sa te mreže. Korisnicima se, kako je objavio francuski list "Parizijen" u svom veb izdanju, šalje mejlom kompilacija najboljih postova stavljenih na Mrežu u njihovom odsustvu.Kao i na Tviteru, društvenoj veb mreži za razmenu kratkih poruka, korisnici Instagrama, zbog velikog broja postovanih poruka, retko uspevaju da imaju potpun pregled objavljenih sadržaja na nalozima na koje su prijavljeni.

Aplikacija za razmenu fotografija i video sadržaja, Instagram uvela je uslugu "Hajlajts" koja omogućava korisnicima da imaju uvid u značajnije postove koje su propustili tokom odsustva sa te mreže.

Korisnicima se, kako je objavio francuski list "Parizijen" u svom veb izdanju, šalje mejlom kompilacija najboljih postova stavljenih na Mrežu u njihovom odsustvu.

Kao i na Tviteru, društvenoj veb mreži za razmenu kratkih poruka, korisnici Instagrama, zbog velikog broja postovanih poruka, retko uspevaju da imaju potpun pregled objavljenih sadržaja na nalozima na koje su prijavljeni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik