U Jaski dva projekta od 26 milijuna kuna

Bez autora
May 28 2015

Grad Jastrebarsko može u svakom pogledu biti primjer kako se radi i kako se kvalitetno pripremljenim projektima i zajedničkim zalaganjem ostvaruju rezultati, rekao je ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović povodom jučerašnjeg obilaska infrastrukturnih projekata u Jastrebarskom. Ministar je istaknuo da svaka nova investicija znači gospodarski rast i nova radna mjesta. U Jastrebarskom se realiziraju dva velika infrastrukturna projekta vrijedna više od 26 milijuna kuna: obnova kolodvora u Donjem Desincu i prometno uređenje ulaza u Jastrebarsko. Uz Zmajlovića, projekte su obišli i njegov kolega ministar pomorstva prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić te gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, predsjednica Uprave HŽ Infrastrukture Renata Suša i član Uprave Hrvatskih cesta Nenad Maljković.

U Jaski dva projekta od 26 milijuna kunaGrad Jastrebarsko može u svakom pogledu biti primjer kako se radi i kako se kvalitetno pripremljenim projektima i zajedničkim zalaganjem ostvaruju rezultati, rekao je ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović povodom jučerašnjeg obilaska infrastrukturnih projekata u Jastrebarskom.

Ministar je istaknuo da svaka nova investicija znači gospodarski rast i nova radna mjesta. U Jastrebarskom se realiziraju dva velika infrastrukturna projekta vrijedna više od 26 milijuna kuna: obnova kolodvora u Donjem Desincu i prometno uređenje ulaza u Jastrebarsko. Uz Zmajlovića, projekte su obišli i njegov kolega ministar pomorstva prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić te gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel, predsjednica Uprave HŽ Infrastrukture Renata Suša i član Uprave Hrvatskih cesta Nenad Maljković.

Ministar Hajdaš Dončić istaknuo je značaj ulaganja u prometnu infrastrukturu, i to upravo tamo gdje su velike potrebe, što je slučaj u Jastrebarskom. Naglasio je da će se projektom prometnog uređenja ulaza u grad riješiti problem protočnosti tranzitnog prometa na području grada i okolice. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik