Jačati ekonomsku saradnju

Bez autora
May 28 2015

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i nerezidentni ambasador Bjelorusije u BiH Aleksandar Hainovski danas su izrazili zadovoljstvo razvijanjem odnosa Srpske i Bjelorusije, te se založili za jačanje ekonomske saradnje. Dodik je pozdravio inicijativu Bjelorusije za napore koje čini za liberalizaciju viznog režima između Bjelorusije i BiH, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske. Tokom susreta u Banjaluci razmijenjena su mišljenja i o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj, BiH i regionu, navodi se u saopštenju.

Jačati ekonomsku saradnjuPredsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i nerezidentni ambasador Bjelorusije u BiH Aleksandar Hainovski danas su izrazili zadovoljstvo razvijanjem odnosa Srpske i Bjelorusije, te se založili za jačanje ekonomske saradnje.

Dodik je pozdravio inicijativu Bjelorusije za napore koje čini za liberalizaciju viznog režima između Bjelorusije i BiH, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Tokom susreta u Banjaluci razmijenjena su mišljenja i o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj, BiH i regionu, navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik