Dobit "Tržnice" 2,75 miliona KM

Bez autora
May 31 2015

Preduzeće "Tržnica" Banjaluka je u prošloj godini nastavilo trend dobrog poslovanja, te je ostvaren poslovni dobitak u iznosu od 2,75 miliona maraka. Rekao je to u petak Miodrag Kaurin, generalni direktor "Tržnice" Banjaluka, prezentujući medijima aktuelno stanje u preduzeću i najavljujući obilježavanje krsne slave "Tržnice" i tradicionalne manifestacije "Dan za hvala". On je istakao da je "Tržnica" prepoznatljiv simbol Banjaluke, te da su ponosni što se u ovako teškim vremenima uspijevaju izboriti sa svim poteškoćama kako bi obezbijedili da u kontinuitetu vrše svoju djelatnost, a to su promet i tržnička usluga, te da posluju sa dobiti. Ono što je posebno važno istaći je da su svi radnici, zaključno s aprilom ove godine, primili redovnu platu, s punim doprinosima i porezima.

Dobit "Tržnice" 2,75 miliona KMPreduzeće "Tržnica" Banjaluka je u prošloj godini nastavilo trend dobrog poslovanja, te je ostvaren poslovni dobitak u iznosu od 2,75 miliona maraka.

Rekao je to u petak Miodrag Kaurin, generalni direktor "Tržnice" Banjaluka, prezentujući medijima aktuelno stanje u preduzeću i najavljujući obilježavanje krsne slave "Tržnice" i tradicionalne manifestacije "Dan za hvala".

On je istakao da je "Tržnica" prepoznatljiv simbol Banjaluke, te da su ponosni što se u ovako teškim vremenima uspijevaju izboriti sa svim poteškoćama kako bi obezbijedili da u kontinuitetu vrše svoju djelatnost, a to su promet i tržnička usluga, te da posluju sa dobiti. Ono što je posebno važno istaći je da su svi radnici, zaključno s aprilom ove godine, primili redovnu platu, s punim doprinosima i porezima.

"Planirali smo mnogo toga u budućnosti, rješavamo neka pitanja koja su vezana za regulacione planove, problem parkiranja, komfornosti posjetilaca i ostalog", rekao je Kaurin. Dodao je da će krsna slava biti obilježena 31. maja, na praznik Trojice, lomljenjem slavskog kolača i uz svečani ručak, a da će biti uručene i prigodne zahvalnice najboljim poslovnim partnerima, zaslužnim organizacijama, kolektivima i pojedincima.

Pored toga, najavio je i da će u utorak, 2. juna, biti održana tradicionalna promotivna vožnja fijakera ulicama Banjaluke, od Nove pijace, kroz centar grada, do parkinga kod tvrđave Kastel.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik