Konkurs za sufinansiranje projekata za zaštitu životne sredine

Bez autora
May 31 2015

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je raspisan javni konkurs za sufinansiranje projekata udruženja i drugih organizacija civilnog društva u oblasti zaštite životne sredine u 2015. godini. U saopštenju se navodi da je cilj javnog konkursa unapređenje zaštite životne sredine kroz jačanje svesti javnosti o značaju tog pitanja. Prioritetne tematske oblasti su: zaštita prirodnih vrednosti, zaštita zemljišta, zaštita voda, upravljanje otpadom, ublažavanje klimatskih promena, sprovođenje Arhuske konvencije, uticaj životne sredine na zdravlje ljudi, kao i promocija zelene ekonomije. U ovu svrhu opredeljena su sredstva u ukupnom iznosu od 20.000.000 dinara, a izabrani projekti biće sufinansirani najviše do 900.000 dinara po projektu.

Konkurs za sufinansiranje projekata za zaštitu životne sredineMinistarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je raspisan javni konkurs za sufinansiranje projekata udruženja i drugih organizacija civilnog društva u oblasti zaštite životne sredine u 2015. godini.

U saopštenju se navodi da je cilj javnog konkursa unapređenje zaštite životne sredine kroz jačanje svesti javnosti o značaju tog pitanja.

Prioritetne tematske oblasti su: zaštita prirodnih vrednosti, zaštita zemljišta, zaštita voda, upravljanje otpadom, ublažavanje klimatskih promena, sprovođenje Arhuske konvencije, uticaj životne sredine na zdravlje ljudi, kao i promocija zelene ekonomije.

U ovu svrhu opredeljena su sredstva u ukupnom iznosu od 20.000.000 dinara, a izabrani projekti biće sufinansirani najviše do 900.000 dinara po projektu.

Rok za podnošenje prijava je 15. jun.

Tekst konkursa i prateća dokumentacija mogu se preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik