Raspisan konkurs za izbor najboljih preduzetnica

Bez autora
Jun 03 2015

Udruženje poslovnih žena Srbije, po deveti put, 1. juna ove godine raspisalo je konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA 2015“. Pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za „najevropskiju žensku firmu“ i za „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i u potkategoriji „samozapošljavanje“. Pored osnovnih nagrada, Udruženje poslovnih žena Srbije zadržava praksu da svake godine i Specijalnim priznanjima nagradi najbolje preduzetnice...

Udruženje poslovnih žena Srbije, po deveti put, 1. juna ove godine raspisalo je konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA 2015“.

Pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti. Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za „najevropskiju žensku firmu“ i za  „najbolji  model zapošljavanja žena“, kao i u potkategoriji „samozapošljavanje“.

Pored osnovnih nagrada, Udruženje poslovnih žena Srbije zadržava praksu da svake godine i Specijalnim priznanjima nagradi najbolje preduzetnice. Rok za prijavu kandidatkinja je 19. jun 2015. godine.

Detaljnije informacije o konkursu, upustvo za prijavljivanje, kao i formulare za prijave možete potražiti na sajtu: www.poslovnezene.org.rs.

Nagrada „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“ predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama u Srbiji, koje se uspešno nose sa izazovima tranzicije i dodatno motiviše žene koje su na korak do odluke da se otisnu u svet preduzetništva.

Kao brend Udruženja poslovnih žena Srbije nagrada se dodeljuje od 2007. godine.

U prethodnih osam godina na ovom događaju je promovisano oko 400 žena, njih 95 je dobilo nagrade i priznanja, a 4 od njih su istovremene proglašene i Ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Svečanost dodela nagrada održaće se poslednje nedelje u oktobru 2015. godine u Beogradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik