Srbija ostvaruje dobar napredak na evropskom putu

Bez autora
Jun 08 2015

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, pri čemu mu je tom prilikom izrazio zahvalnost na tome što ima realan i dobar odnos prema Srbiji, kao kandidatu za članstvo u EU.Vučić je u razgovoru istakao da je Srbija posvećena svom glavnom spoljnopolitičkom cilju – članstvu u Evropskoj uniji. Mekalister je ocenio da Srbija ostvaruje dobar napredak na evropskom putu, i dodao da se u EU posebno ceni lična posvećenost premijera Vučića regionalnoj saradnji. Takođe, on je pozdravio napredak u dijalogu Beograda i Prištine...

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Mekalisterom, pri čemu mu je tom prilikom izrazio zahvalnost na tome što ima realan i dobar odnos prema Srbiji, kao kandidatu za članstvo u EU.

Vučić je u razgovoru istakao da je Srbija posvećena svom glavnom spoljnopolitičkom cilju – članstvu u Evropskoj uniji.

Mekalister je ocenio da Srbija ostvaruje dobar napredak na evropskom putu, i dodao da se u EU posebno ceni lična posvećenost premijera Vučića regionalnoj saradnji.

Takođe, on je pozdravio napredak u dijalogu Beograda i Prištine.

Na sastanku su učestvovali i ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen za evropske integracije Jadranka Joksimović i šef Delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik