Radionica „Informacijom do cilja” za privrednike

Bez autora
Jun 15 2015

Radionica „Informacijom do cilja” namenjena privrednicima biće održana u Gradskoj upravi, Trg Nikole Pašića 6, od 15. do 18. juna, od 11 do 15 časova. Prezentacije i edukacije kroz organizovanu radionicu sprovodi Savet za zapošljavanje grada Beograda u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Beograda, Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd, Gradskim centrom za socijalno preduzetništvo Beograd i Fondom za razvoj.Cilj ovog projekta je da se što većem broju zainteresovanih privrednika pruže elementarne informacije o javnim pozivima koje navedene institucije sprovode, vrstama kredita za koje mogu aplicirati, kao i obukama i uslugama koje ove institucije pružaju privrednicima u cilju unapređenja njihovog poslovanja...

Radionica „Informacijom do cilja” namenjena privrednicima biće održana u Gradskoj upravi, Trg Nikole Pašića 6, od 15. do 18. juna, od 11 do 15 časova.

Prezentacije i edukacije kroz organizovanu radionicu sprovodi Savet za zapošljavanje grada Beograda u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Beograda, Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd, Gradskim centrom za socijalno preduzetništvo Beograd i Fondom za razvoj.

– Cilj ovog projekta je da se što većem broju zainteresovanih privrednika pruže elementarne informacije o javnim pozivima koje navedene institucije sprovode, vrstama kredita za koje mogu aplicirati, kao i obukama i uslugama koje ove institucije pružaju privrednicima u cilju unapređenja njihovog poslovanja – naveo je Dragomir Petronijević, predsednik Saveta za zapošljavanje grada Beograda i član Gradskog veća.

Prema njegovim rečima, svi zainteresovani privrednici mogu se prijaviti za radionicu „Informacijom do cilja” preko Službe za komunikaciju i koordinaciju odnosa sa građanima („Beokom servis”), svakog radnog dana od 7 do 22 časa, ili popunjavanjem online prijavnog formulara koji će biti dostupan od srede, 10. juna.

Tijana Maljković, gradska sekretarka za privredu, navodi da privrednici prilikom prijavljivanja mogu da postave pitanja gradskoj vlasti koja se direktno odnose na rešavanje problema na koje nailaze u svom poslovanju, a grad će razmotriti predloženo i u skladu sa mogućnostima sprovesti određene akcije na rešavanju tih problema.

Za sve informacije privrednici se mogu obratiti „Beokom servisu” na telefone 0800-110-011, za pozive iz fiksne telefonije Telekoma, i 011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik