Sve Miškovićeve firme se prodaju

Bez autora
Jun 09 2015

Sve firme pod krovom "Delta holdinga" su na prodaju, ako se pojavi pravi kupac. Prvi su na redu šoping molovi "Delta siti" u Novom Beogradu i Podgorici, a od novca dobijenog od njihove prodaje gradiće se najveći tržni centar na Balkanu "Delta planet" na beogradskoj Autokomandi. To je "Novostima" potvrđeno u ovoj kompaniji, gde nisu želeli da iznose podatke da li se vode pregovori sa potencijalnim kupcima. Kao što je bio slučaj sa "Maksijem" i Bankom Intezom, u trenutku kad su se pojavili ozbiljni kupci, ove firme su prodate - kažu u "Delta holdingu". Sve firme pod našim krovom su na prodaju. Onog časa kada se nađe dobar kupac i naše firme će promeniti vlasnika...

Sve firme pod krovom "Delta holdinga" su na prodaju, ako se pojavi pravi kupac. Prvi su na redu šoping molovi "Delta siti" u Novom Beogradu i Podgorici, a od novca dobijenog od njihove prodaje gradiće se najveći tržni centar na Balkanu "Delta planet" na beogradskoj Autokomandi.

To je "Novostima" potvrđeno u ovoj kompaniji, gde nisu želeli da iznose podatke da li se vode pregovori sa potencijalnim kupcima.

- Kao što je bio slučaj sa "Maksijem" i Bankom Intezom, u trenutku kad su se pojavili ozbiljni kupci, ove firme su prodate - kažu u "Delta holdingu". - Sve firme pod našim krovom su na prodaju. Onog časa kada se nađe dobar kupac i naše firme će promeniti vlasnika.

Nedavno je tako prodata i zgrada centrale "Delta holdinga" u Novom Beogradu. U ovoj kompaniji Miroslava Miškovića, naglašavaju da u prodaji šoping molova nema reči o rasprodaji, jer se dobar deo poslova "Delta" svodio na kupovinu firmi i uređenja poslovanja u njima, kako bi se uspešno prodale.

Ukoliko "Delta" pronađe odgovarajućeg kupce za popularne šoping molove, dobijeni novac reinvestiraće u izgradnju "Delta planeta". U ovoj kompaniji, ističu da su spremni da radove na izgradnji ovog objekta završe u roku od godinu i po dana, ali da dinamika dobrim delom zavisi i od dobijanja potrebnih dozvola.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik