„Majkrosoft“ proglasio „Komtrejd“ partnerom godine

Bez autora
Jun 18 2015

Kompanija „Komtrejd“ dobitnik je priznanja Microsoft Partner of the Year 2015 za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na „Majkrosoftovoj“ tehnologiji. Iz kompanije „Komtrejd“ poručuju da su počastvovani što su u izuzetnoj i kompetentnoj konkurenciji dobili tu nagradu. Posvećeni smo daljem negovanju međusobnog partnerstva i praćenju "mobile first, cloud first" strategije, nastavljajući da isporučujemo najbolja i najaktuelnija rešenja zasnovana na "Majkrosoftovoj" tehnologiji, za još veći uspeh i snažnije prisustvo u regionu, saopšteno je iz kompanije „Komtrejd“. Nagrada je dodeljena u konkurenciji više od 2.300 učesnika, iz 108 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, „Komtrejd“ je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa „Majkrosoftom“...

Kompanija „Komtrejd“ dobitnik je priznanja Microsoft Partner of the Year 2015 za inovativnost i izuzetne rezultate u implementaciji rešenja baziranih na „Majkrosoftovoj“ tehnologiji.

Iz kompanije „Komtrejd“ poručuju da su počastvovani što su u izuzetnoj i kompetentnoj konkurenciji dobili tu nagradu.

„Posvećeni smo daljem negovanju međusobnog partnerstva i praćenju 'mobile first, cloud first' strategije, nastavljajući da isporučujemo najbolja i najaktuelnija rešenja zasnovana na 'Majkrosoftovoj' tehnologiji, za još veći uspeh i snažnije prisustvo u regionu", saopšteno je iz kompanije „Komtrejd“.

Nagrada je dodeljena u konkurenciji više od 2.300 učesnika, iz 108 zemalja širom sveta. U ovako snažnoj konkurenciji, „Komtrejd“ je prepoznat po svojim izuzetnim rešenjima i servisima, kao i odličnoj, sveobuhvatoj saradnji sa „Majkrosoftom“.

Microsoft Partner of the Year 2015 predstavlja veliko priznanje partnerima na globalnom nivou, prvenstveno onima koji su postigli vanserijske rezultate u implementaciji „Majkrosoftovog“ rešenja tokom protekle godine.

Ova nagrada oslikava izuzetnu saradnju sa „Majkrosoftovom“ kancelarijom, s posebnim naglaskom na podsticanje inovacija, uticaj na poslovnu efikasnost, privlačenje novih klijenata i zadovoljstvo aktuelnih korisnika usluga.

„Zadovoljstvo nam je da kompaniji 'Komtrejd' dodelimo priznanje Microsoft Partner of the Year 2015. Njihova posvećenost kvalitetu i stvaranju dodatne vrednosti za naše zajedničke korisnike je vrhunski primer izuzetnog rada u velikom, talentovanom okruženju 'Majkrosoftovog' parnera“, izjavio je potpredsednik korporacije Fil Sorgen.

Priznanje Microsoft Partner of the Year 2015 dodeljuje se „Majkrosoftovim“ partnerima koji su tokom prošle godine razvili i isporučili izuzetna rešenja bazirana na „Majkrosoftovoj“ tehnologiji.

Nagrada će „Komtrejdu“ biti uručena 12. jula u Orlandu na Floridi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik