Pokrajina uplatila novac za gradnju Žeželjevog mosta

Bez autora
Jun 21 2015

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine uplatila je danas 234.848.808,14 dinara za nastavak gradnje Žeželjevog mosta. U skladu sa ugovorom o načinu prenosa sredstava za finansiranje projekta „Izgradnja Žeželjevog mosta preko reke Dunava u Novom Sadu“, nakon što je dostavljena potpuna i ispravna dokumentacija, sredstva su prebačena na račun Grada Novog Sada.Očekujemo da će i Grad Novi Sad uplatiti svoj deo ugovorenih sredstava i na taj način omogućiti nastavak radova na izgradnji Žeželjevog mosta, rekao je ovom prilikom direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković.

Pokrajina uplatila novac za gradnju Žeželjevog mostaUprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine uplatila je danas 234.848.808,14 dinara za nastavak gradnje Žeželjevog mosta. U skladu sa ugovorom o načinu prenosa sredstava za finansiranje projekta „Izgradnja Žeželjevog mosta preko reke Dunava u Novom Sadu“, nakon što je dostavljena potpuna i ispravna dokumentacija, sredstva su prebačena na račun Grada Novog Sada.

„Očekujemo da će i Grad Novi Sad uplatiti svoj deo ugovorenih sredstava i na taj način omogućiti nastavak radova na izgradnji Žeželjevog mosta“, rekao je ovom prilikom direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković.

Pokrajinska vlada i Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine nikada neće biti kočničar ovog veoma važnog projekta, od značaja ne samo za Novi Sad i Vojvodinu, već i za celu Srbiju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik