Revizori predlažu gašenje bijeljinske Šećerane

Bez autora
Jun 22 2015

Zbog ograničenja vrijednosti imovine, sudskih sporova i akumuliranih obaveza nezavisna revizija je ocijenila da Fabrika šećera Bijeljina, koja je prošlu godinu završila sa gubitkom od 6,4 miliona KM, ne ispunjava osnovne elemente za nastavak poslovanja.Imajući u vidu moguće efekte u vezi sa ograničenjem vrijednosti imovine, vrijednost sudskih sporova i akumulirane obaveze, može se pretpostaviti da firma nema osnovne elemente za nastavak poslovanja, navodi se u revizorskom izvještaju za 2014. godinu.

Revizori predlažu gašenje bijeljinske ŠećeraneZbog ograničenja vrijednosti imovine, sudskih sporova i akumuliranih obaveza nezavisna revizija je ocijenila da Fabrika šećera Bijeljina, koja je prošlu godinu završila sa gubitkom od 6,4 miliona KM, ne ispunjava osnovne elemente za nastavak poslovanja.

- Imajući u vidu moguće efekte u vezi sa ograničenjem vrijednosti imovine, vrijednost sudskih sporova i akumulirane obaveze, može se pretpostaviti da firma nema osnovne elemente za nastavak poslovanja - navodi se u revizorskom izvještaju za 2014. godinu.

Skupština akcionara Šećerane danas će održati sjednicu, na kojoj će, između ostalog, biti razmatrana informacija o razgovorima vođenim sa potencijalnim strateškim partnerima za preuzimanje ove fabrike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik