Vlada će smanjiti namete poduzetništvu u vrijednosti od 300 milijuna kuna

Bez autora
Jun 24 2015

Zamjenik ministra financija Igor Rađenović gostujući u emisiji Hrvatskog radija, rekao je da Vlada planira smanjiti namete za oko 300 milijuna kuna. Povjerenstvo na čijem je čelu, trenutno vodi razgovore s partnerima iz Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavac I drugih komora kako bi od 1. srpnja izašli s konačnim registrom parafiskalnih nameta. Na tom popisu trenutno je 190 nameta. Opravdani parafiskalni nameti će se smanjivati, a neopravdani će se ukinuti, rekao je Rađenović i dodao da je u posljednje dvije godine ukinuto ili smanjeno 57 parafiskalnih nameta.

Vlada će smanjiti namete poduzetništvu u vrijednosti od 300 milijuna kunaZamjenik ministra financija Igor Rađenović gostujući u emisiji Hrvatskog radija, rekao je da Vlada planira smanjiti namete za oko 300 milijuna kuna.

Povjerenstvo na čijem je čelu, trenutno vodi razgovore s partnerima iz Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske udruge poslodavac I drugih komora kako bi od 1. srpnja izašli s konačnim registrom parafiskalnih nameta. Na tom popisu trenutno je 190 nameta.

“Opravdani parafiskalni nameti će se smanjivati, a neopravdani  će se ukinuti”, rekao je Rađenović i dodao da je u posljednje dvije godine ukinuto ili smanjeno 57 parafiskalnih nameta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik