Direktni let Zagreb – Toronto

Bez autora
Jun 27 2015

U Međunarodnu zračnu luku Zagreb danas je sletio prvi zrakoplov SkyGreece Airlinesa na liniji Toronto – Zagreb – Toronto. Kanadsko-grčka aviokompanija povezivat će ta dva grada jednom tjedno sve do kraja listopada ove godine. Između Zagreba i Toronta letjet će boeing 767 s kapacitetom od 274 putnika pa u SkyGreece Airlinesu očekuju da će ove sezone na toj liniji prevesti ukupno oko 5000 putnika. Let od Toronta do Zagreba traje oko 9,5 sati, a prvi dolazak boeinga SkyGreecea na Pleso danas je kasnio gotovo sat i pol. Cijena karte u jednom smjeru je oko 1000 dolara. SkyGreece Airlines osnovan je 2012. godine, a osim za Zagreb iz Toronta leti i za Atenu te Budimpeštu.

Direktni let Zagreb – TorontoU Međunarodnu zračnu luku Zagreb danas je sletio prvi zrakoplov SkyGreece Airlinesa na liniji Toronto – Zagreb – Toronto. Kanadsko-grčka aviokompanija povezivat će ta dva grada jednom tjedno sve do kraja listopada ove godine.

Između Zagreba i Toronta letjet će boeing 767 s kapacitetom od 274 putnika pa u SkyGreece Airlinesu očekuju da će ove sezone na toj liniji prevesti ukupno oko 5000 putnika. Let od Toronta do Zagreba traje oko 9,5 sati, a prvi dolazak boeinga SkyGreecea na Pleso danas je kasnio gotovo sat i pol. Cijena karte u jednom smjeru je oko 1000 dolara. SkyGreece Airlines osnovan je 2012. godine, a osim za Zagreb iz Toronta leti i za Atenu te Budimpeštu.

Ta aviokompanija trenutačno ima samo jedan zrakoplov, no u planu joj je nabava još jednog.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik