Banjaluka: U zakup ide 13 prostora

Bez autora
Jun 28 2015

Gradska uprava raspisala je oglas o davanju u zakup 13 poslovnih prostora na području grada i trajaće narednih 15 dana.Grad u zakup dodjeljuje dva poslovna prostora u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, u Bronzanom Majdanu, Vojvode Momčila, Petra Rađenovića i Skendera Kulenovića, namijenjena za trgovinsku djelatnost, stoji u oglasu. Takođe, u zakup se dodjeljuju i dva poslovna prostora za uslužnu djelatnost u ulici Kalemegdanska i po jedan u Sime Matavulja, Kordunaškoj, Starine Novaka, Dr Vojislava Đede Kecmanovića i Skendera Kulenovića.

Banjaluka: U zakup ide 13 prostoraGradska uprava raspisala je oglas o davanju u zakup 13 poslovnih prostora na području grada i trajaće narednih 15 dana.

- Grad u zakup dodjeljuje dva poslovna prostora u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, u Bronzanom Majdanu, Vojvode Momčila, Petra Rađenovića i Skendera Kulenovića, namijenjena za trgovinsku djelatnost - stoji u oglasu.

Takođe, u zakup se dodjeljuju i dva poslovna prostora za uslužnu djelatnost u ulici Kalemegdanska i po jedan u Sime Matavulja, Kordunaškoj, Starine Novaka, Dr Vojislava Đede Kecmanovića i Skendera Kulenovića.

- Predmet oglasa su poslovni prostori u viđenom stanju, te poslovni prostori koji se izdaju u zakup, uz obavezu zakupca da svojim sredstvima izvede neophodne radove za dovođenje prostora u stanje uslovno za korišćenje - navedeno je u oglasu. Pravo učestvovanja imaju sva fizička i pravna lica, osim lica koja nisu u cjelini izmirila obaveze na osnovu zakupa i komunalne naknade prema gradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik