Milšped osvaja region

Bez autora
Jun 29 2015

Milšped Grupa, jedna od naših najuspešnijih kompanija i tržišni lider u oblasti transporta i logistike u regionu, našla se na listi najvećih stranih poslodavaca u Hrvatskoj u protekloj godini u sektoru usluga. Milšped uspešno posluje već 22 godine i u svom sistemu broji preko 1200 zaposlenih. Sedište kompanije je u Beogradu, a vremenom Milšped je razvio svoje poslovnice u 7 zemalja regiona – u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji, a krajem 2014. godine, otvoreno je predstavništvo i u Rusiji. Danas Milšped Grupa svojim poslovanjem uspešno povezuje Balkan sa svetom. Milšped je postao regionalni lider u pružanju logistiških usluga, zadovoljavajući potrebe svojih klijenata prilagođenim logističkim rešenjima i inovativnim pristupom svakom procesu, koji povezuje ceo svet. Sve naše kompanije u regionu pružaju usluge međunarodnog i domaćeg transporta, distribucije, skladištenja, kao i carinskog posredovanja, izjavio je vlasnik kompanije Milšped, Nebojša Iković.

Milšped osvaja regionMilšped Grupa, jedna od naših najuspešnijih kompanija i tržišni lider u oblasti transporta i logistike u regionu, našla se na listi najvećih stranih poslodavaca u Hrvatskoj u protekloj godini u sektoru usluga, kako je preneo Jutarnji list.

Milšped uspešno posluje već 22 godine i u svom sistemu broji preko 1200 zaposlenih. Sedište kompanije je u Beogradu, a vremenom Milšped je razvio svoje poslovnice u 7 zemalja regiona – u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji, a krajem 2014. godine, otvoreno je predstavništvo i u Rusiji. Danas Milšped Grupa svojim poslovanjem uspešno povezuje Balkan sa svetom.

“Milšped je postao regionalni lider u pružanju logistiških usluga, zadovoljavajući potrebe svojih klijenata prilagođenim logističkim rešenjima i inovativnim pristupom svakom procesu, koji povezuje ceo svet. Sve naše kompanije u regionu pružaju usluge međunarodnog i domaćeg transporta, distribucije, skladištenja, kao i carinskog posredovanja.“, izjavio je vlasnik kompanije Milšped, Nebojša Iković.

Milšped u Hrvatskoj posluje od 2013 godine i zapošljava 90 ljudi. U skladu sa kontinuiranim razvojem svog poslovanja, od februara 2015. godine raspolaže i novim skladištem površine od  30 000 m2 korisnog prostora koje će biti nosilac razvoja regionalne mreže.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik