Violeta u Grudama otvorila pogone vrijedne 20 milijuna eura

Bez autora
Jun 30 2015

Kompanija "Violeta" otvorila je u Grudama pogone vrijedne 20 milijuna eura za proizvodnju deterdženata, šampona i kupki u kojima je zaposleno 30 novih radnika. Nove pogone "Violete", koja je regionalni lider u proizvodnji higijenskih proizvoda s tvornicama u Hrvatskoj i BiH, otvorili su predsjedavajući BiH Predsjedništva Mladen Ivanić, hrvatski član državnog vrha Dragan Čović i premijer Federacije BiH Fadil Novalić. Petar Ćorluka, vlasnik grupacije "Violeta", koja zapošljava više od 800 ljudi, ocijenio je da njegova kompanija postaje 'ravnopravan konkurent međunarodnim brendovima', navodeći da ukupna investicija u nove pogone iznosi oko 20 milijuna eura.

Violeta u Grudama otvorila pogone vrijedne 20 milijuna euraKompanija "Violeta" otvorila je u Grudama pogone vrijedne 20 milijuna eura za proizvodnju deterdženata, šampona i kupki u kojima je zaposleno 30 novih radnika.

Nove pogone "Violete", koja je regionalni lider u proizvodnji higijenskih proizvoda s tvornicama u Hrvatskoj i BiH, otvorili su predsjedavajući BiH Predsjedništva Mladen Ivanić, hrvatski član državnog vrha Dragan Čović i premijer Federacije BiH Fadil Novalić.

Petar Ćorluka, vlasnik grupacije "Violeta", koja zapošljava više od 800 ljudi, ocijenio je da njegova kompanija postaje 'ravnopravan konkurent međunarodnim brendovima', navodeći da ukupna investicija u nove pogone iznosi oko 20 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik