Luci Rijeka 30 milijuna eura iz programa za povezivanje Europe

Bez autora
Jun 30 2015

Europska komisija predložila je jučer da se Luci Rijeka dodijeli 30 milijuna eura za razvoj kontejnerskog terminala, a HŽ Infrastrukturi 8,5 milijuna eura za studiju o rekonstrukciji i modernizaciji željezničke dionice Škrljevo – Rijeka – Jurdani. Ta dva hrvatska projekta, uz još jedan koji je vezan uz Dunav i za koji je Ministarstvo prometa dobilo 1,9 milijuna eura, odabrana su među 276 projekata prometne infrastrukture koji će se s ukupno 13,1 milijardi eura financirati iz tzv. instrumenta za povezivanje Europe. Popis od 276 projekata dosad je najveći pojedinačni plan ulaganja Europske unije u području prometa.

Luci Rijeka 30 milijuna eura iz programa za povezivanje EuropeEuropska komisija predložila je jučer da se Luci Rijeka dodijeli 30 milijuna eura za razvoj kontejnerskog terminala, a HŽ Infrastrukturi 8,5 milijuna eura za studiju o rekonstrukciji i modernizaciji željezničke dionice Škrljevo – Rijeka – Jurdani.

Ta dva hrvatska projekta, uz još jedan koji je vezan uz Dunav i za koji je Ministarstvo prometa dobilo 1,9 milijuna eura, odabrana su među 276 projekata prometne infrastrukture koji će se s ukupno 13,1 milijardi eura financirati iz tzv. instrumenta za povezivanje Europe.

Popis od 276 projekata dosad je najveći pojedinačni plan ulaganja Europske unije u području prometa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik