Za sve avanturiste: Ljuljaška na kraju sveta

Bez autora
Jun 30 2015

“Ljuljaška na kraju sveta”, smeštena u planinama u blizini mesta Banjos u Ekvadoru, pravi je mali raj za turiste. Ovaj skriveni biser zakačen je za kućicu na drvetu zvanu “Casa del Arbol”, koja zapravo predstavlja mali centar za opservaciju aktivnog vulkana Tunguraua.Njega imaju priliku da vide svi koji se popnu na ljuljašku, a pod njihovim nogama otvara se predivan pogled na kanjon dubok nešto više od 30 metara. Kao i svako drugo skriveno turističko blago, i ova ljuljaška iz dana u dan postaje sve popularnija, pa se ljuljanje naplaćuje 1 dolar, a u blizini je postavljena još jedna, slična njoj.

Za sve avanturiste: Ljuljaška na kraju sveta“Ljuljaška na kraju sveta”, smeštena u planinama u blizini mesta Banjos u Ekvadoru, pravi je mali raj za turiste.

Ovaj skriveni biser zakačen je za kućicu na drvetu zvanu “Casa del Arbol”, koja zapravo predstavlja mali centar za opservaciju aktivnog vulkana Tunguraua.

Njega imaju priliku da vide svi koji se popnu na ljuljašku, a pod njihovim nogama otvara se predivan pogled na kanjon dubok nešto više od 30 metara.

Kao i svako drugo skriveno turističko blago, i ova ljuljaška iz dana u dan postaje sve popularnija, pa se ljuljanje naplaćuje 1 dolar, a u blizini je postavljena još jedna, slična njoj.

Oni koji odluče da posete ovo mesto do njega mogu iz obližnjeg Banjosa doći pešice, biciklom, autobusom ili taksijem.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik