Letovanje uz vaučere kod 230 ugostitelja

Bez autora
Jul 01 2015

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizam i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da se do sada javilo 230 ugostitelja i hotelijera za pružanje usluga smeštaja u okviru kampanje “Moja Srbija” i rekao da će građani već od ponedeljka moći da se odluče za jednu od turističkih destinacija koje su u ponudi. Primamo i danas prijave koje stižu poštom, tako da je izvesno da će taj broj biti i veći, rekao je on u i dodao da je 230 ponuda mimo svih očekivanja. Ljajić je precizirao da su od toga 124 prijave pravnih lica, tačnije hotela, motela, apartmana, zatim da se 83 prijave odnose na fizička lica, tj. one koji izdaju kuće, sobe, seoska turistička domaćinstva, a 23 slučaja reč je specijalnim bolnicama za rehabilitaciju, odnosno banjskim lečilištima. Zadovoljena je celokupna struktura koju imamo u turističkoj ponudi Srbije, rekao je on.

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizam i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da se do sada javilo 230 ugostitelja i hotelijera za pružanje usluga smeštaja u okviru kampanje “Moja Srbija” i rekao da će građani već od ponedeljka moći da se odluče za jednu od turističkih destinacija koje su u ponudi.

“Primamo i danas prijave koje stižu poštom, tako da je izvesno da će taj broj biti i veći”, rekao je on u izjavi Tanjugu i dodao da je 230 ponuda mimo svih očekivanja.

Ljajić je precizirao da su od toga 124 prijave pravnih lica, tačnije hotela, motela, apartmana, zatim da se 83 prijave odnose na fizička lica, tj. one koji izdaju kuće, sobe, seoska turistička domaćinstva, a 23 slučaja reč je specijalnim bolnicama za rehabilitaciju, odnosno banjskim lečilištima.

“Zadovoljena je celokupna struktura koju imamo u turističkoj ponudi Srbije”, rekao je on.

Najviše prijava je, kako je naveo, stiglo iz Vrnjačke banje, zatim Zlatibora, Sokobanje, Kopaonika, Stare planine i Aranđelovca.

U ovim turističkim objektima građani će moći da za letovanje koriste vaučer vredan 5.000 dinara kojim Vlada Srbije podstiče domaći turizam.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik