Tuffieh Fund želi preuzeti Intereuropu

Bez autora
Jul 02 2015

Malteški fond sa češkim kapitalom Tuffieh Fund zaintereisiran je za preuzimanje Intereurope. Iz vodstva Interueurope zasad nema službenih komentara uz uobičajenu rečenicu da je prodajni postupak u rukama vlasnika. Analitičari upozoravaju da valja biti oprezan. Strateški investitor bio bi znatno poželjniji izbor od fonda koji većinom ulaže u zdravstveni sektor. Banke koje u vlasništvu imaju 72,13 posto udjela u Intereuropi objavile su krajem prošle godine da su pokrenule prodaju udjela u koparskoj logističkoj kompaniji. Zainteresirani ulagači dodatne informacije mogu dobiti kod financijskih savjetnika u postupku prodaje - Raiffeisen Centrobanke i Lazarda.

Malteški fond sa češkim kapitalom Tuffieh Fund zaintereisiran je za preuzimanje Intereurope.

Iz vodstva Interueurope zasad nema službenih komentara uz uobičajenu rečenicu da je prodajni postupak u rukama vlasnika. Analitičari upozoravaju da valja biti oprezan. Strateški investitor bio bi znatno poželjniji izbor od fonda koji većinom ulaže u zdravstveni sektor.

Banke koje u vlasništvu imaju 72,13 posto udjela u Intereuropi objavile su krajem prošle godine da su pokrenule prodaju udjela u koparskoj logističkoj kompaniji. Zainteresirani ulagači dodatne informacije mogu dobiti kod financijskih savjetnika u postupku prodaje - Raiffeisen Centrobanke i Lazarda.

Inače, na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora Intereurope, za predsjednika NO-a imenovan je Klemen Boštjančič.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik