Air Serbia uvodi "Euro Sky Pass" za putnike na dugim linijama

Bez autora
Jul 02 2015

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, danas je uvela novi program cena letova u Biznis i Ekonomskoj klasi - "Euro Sky Pass", koji će putnicima na dugim linijama koji sleću u Srbiju omogućiti veću fleksibilnost i slobodu da putuju dalje ka 37 destinacija u evropskoj Air Serbia mreži linija. Specijalna propusnica je osmišljena za goste koji putuju do Srbije preko code share partnera Air Serbia-e na dugolinijskim deonicama iz Australije, Kanade i SAD – kao što su code share letovi sa Etihad Airways-om iz Sidneja ili Melburna ka Srbiji preko Abu Dabija. Kada doputuju u Srbiju, gosti će moći da koriste "Euro Sky Pass" za putovanja širom Evrope.

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, danas je uvela novi program cena letova u Biznis i Ekonomskoj klasi - "Euro Sky Pass", koji će putnicima na dugim linijama koji sleću u Srbiju omogućiti veću fleksibilnost i slobodu da putuju dalje ka 37 destinacija u evropskoj Air Serbia mreži linija.

Specijalna propusnica je osmišljena za goste koji putuju do Srbije preko code share partnera Air Serbia-e na dugolinijskim deonicama iz Australije, Kanade i SAD – kao što su code share letovi sa Etihad Airways-om iz Sidneja ili Melburna ka Srbiji preko Abu Dabija. Kada doputuju u Srbiju, gosti će moći da koriste "Euro Sky Pass" za putovanja širom Evrope.

Da bi koristili "Euro Sky Pass", gosti mogu da unapred kupe karte za naredne letove u obliku kupona, koje će zameniti za putovanja iz Beograda ka destinacijama u Evropi ka kojima Air Serbia leti direktno. Ovaj proizvod će u početku biti dostupan gostima koji putuju iz Australije, ali će se postupno uvesti za kanadsko i američko tržište.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, je ovim povodom izjavio: "Naša istraživanja pokazuju da su, uopšteno govoreći, gosti koji putuju u Evropu sa dalekih destinacija, kao što su Australija, Kanada i SAD, primorani na presedanja širom Evrope. Euro Sky Pass će učiniti da ova putovanja budu pogodna i ekonomična za putnike, naročito kada su na odmoru ili kada odluku o tome gde će da putuju donose u poslednjem trenutku. Euro Sky Pass će takođe doprineti razvoju dolaznog turizma u Srbiji, jer će podstaći turiste da koriste Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu kao važnu tačku za svoj odmor. Što je još značajnije, fleksibilni uslovi će im omogućiti da istraže druge delove Evrope".

Cene karata će se određivati na osnovu geografskih zona. U Zonu 1 će spadati regionalni letovi Air Serbia-e u blizini Beograda, u Zonu 2 će spadati letovi Air Serbia-e van regiona koji se nalaze na manje od dva sata leta, a u Zonu 3 spadaju letovi koji traju duže od dva sata.

Putnicima se preporučuje da overe svoj "Euro Sky Pass" i da obezbede svoje karte u lokalnom predstavništvu Air Serbia-e ili kod ovlašćenih turističkih agencija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik