Edelweiss spaja Podgoricu i Cirih

Bez autora
Jul 06 2015

Švajcarska avio kompanija Edelweiss uvešće let na relaciji Podgorica–Cirih. Kako je navedeno na sajtu kompanije, prvi let je planiran za srijedu, kada bi avion iz Ciriha u Podgoricu trebalo da sleti u osam sati i 25 minuta. Tim povodom, Swiss International Air Lines (SWISS), partner avio kompanije Edelweiss i Aerodromi Crne Gore u srijedu organizuju konferenciju za novinare. Počevši sa ljetnjim redom letjenja za ovu godinu, avio kompanija Edelweiss tri puta sedmično će saobraćati ka Crnoj Gori, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore. Let na liniji Cirih–Podgorica–Cirih obavljaće se avionom tipa Airbus A320.

Švajcarska avio kompanija Edelweiss uvešće let na relaciji Podgorica–Cirih.

Kako je navedeno na sajtu kompanije, prvi let je planiran za srijedu, kada bi avion iz Ciriha u Podgoricu trebalo da sleti u osam sati i 25 minuta.

Tim povodom, Swiss International Air Lines (SWISS), partner avio kompanije Edelweiss i Aerodromi Crne Gore u srijedu organizuju konferenciju za novinare.

“Počevši sa ljetnjim redom letjenja za ovu godinu, avio kompanija Edelweiss tri puta sedmično će saobraćati ka Crnoj Gori”, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Let na liniji Cirih–Podgorica–Cirih obavljaće se avionom tipa Airbus A320.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik