Poziv za učešće na sajmu poljoprivredne opreme u Hanoveru

Bez autora
Jul 07 2015

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, po drugi put organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnih štandova na Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hanoveru.Učešće na sajmu „Agritechnica 2015”, koji će se održati od 10. do 14. novembra, omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, po drugi put organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnih štandova na Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hanoveru.

Učešće na sajmu „Agritechnica 2015”, koji će se održati od 10. do 14. novembra, omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Reč je o najvećem međunarodnom sajmu iz oblasti poljoprivredne mehanizacije, kao i jednoj od najznačajnijih manifestacija za proizvođače širom sveta, koji se održava svake druge godine, i to na površini od 424.000 kvadratnih metara u 24 hale.

Na sajmu koji je organizovan 2013. godine izlagalo je više od 2.900 kompanija iz 47 zemalja, uz prisustvo više od 440.000 posetilaca.

Srbija ove godine predstavlja svoje proizvode u hali 8 na dva nacionalna štanda, površine od 70 i 140 kvadratnih metara.

Rok za prijavu je 10. jul, do 17 časova, a dodatne informacije o uslovima učešća nalaze se na internet strani Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza.

Prijave se mogu slati na imejl mirjana.aleksic@siepa.gov.rs i jovanka.calina@pks.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik