U Leskovcu spremni za "Lidl"

Bez autora
Jul 07 2015

Na prostoru nekadašnje robne pijace počela je izgradnja kombinovane zeleno-robne pijace, na koju će sa lokacije koju je kupio nemački trgovinski lanac "Lidl" biti preseljen objekat za prodaju mleka i mlečnih proizvoda.Temelji se izlivaju u centralnom delu budućeg kompleksa, a već su raspisani i tenderi za izgradnju nadstrešnice nad čitavom površinom. Planirana je i izgradnja lokala koji će - duž Mlinske i Ulice kralja Petra - okruživati buduću tržnicu. Ona će na ovoj lokaciji dobiti i zgradu Uprave, a ukupna vrednost radova iznosi oko 85 miliona dinara.

Na prostoru nekadašnje robne pijace počela je izgradnja kombinovane zeleno-robne pijace, na koju će sa lokacije koju je kupio nemački trgovinski lanac "Lidl" biti preseljen objekat za prodaju mleka i mlečnih proizvoda.

Temelji se izlivaju u centralnom delu budućeg kompleksa, a već su raspisani i tenderi za izgradnju nadstrešnice nad čitavom površinom. Planirana je i izgradnja lokala koji će - duž Mlinske i Ulice kralja Petra - okruživati buduću tržnicu. Ona će na ovoj lokaciji dobiti i zgradu Uprave, a ukupna vrednost radova iznosi oko 85 miliona dinara.

Gradonačelnik Goran Cvetanović od prodaje lokala očekuje značajan prihod za gradski budžet, a posebno naglašava to da je lokalna samouprava ispunila sve obaveze prema nemačkom trgovinskom lancu...

- Raščistili smo kompletan prostor bivše zelene pijace, što je bio uslov da dobijemo i preostalu polovinu od 625.000 evra, na koliko je "Lidl" izlicitirao zemljište. Očekuje nas i izgradnja ulice sa severne strane ove lokacije, a tender za te poslove je u toku - precizira Cvetanović, koji nije mogao da kaže kada će "Lidl" početi da gradi svoj market, jer to zavisi od poslovne politike i namere da objekte istovremeno otvore u više gradova Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik