Belgrade Investment Days

Bez autora
Sep 21 2015

Grad Beograd, Privredna komora Beograda i Centralno evropski forum za razvoj - CEDEF organizuju inovativni i na ovim prostorima jedinstven godišnji investicioni program “Belgrade Investment Days”, u okviru koga će se glavna investiciona konferencija održati 21. i 22. septembra u Beogradu.“Belgrade Investment Days” mesto je poslovnih susreta istoka i zapada, platforma za poslovno povezivanje nosilaca projekata važnih za održivi razvoj u Srbiji, sa jedne strane i sa druge strane velikog broja potencijalnih investitora iz zemlje i različitih regiona...

Grad Beograd, Privredna komora Beograda i Centralno evropski forum za razvoj - CEDEF organizuju inovativni i na ovim prostorima jedinstven godišnji investicioni program “Belgrade Investment Days”, u okviru koga će se glavna investiciona konferencija održati 21. i 22. septembra u Beogradu.
 
“Belgrade Investment Days” mesto je poslovnih susreta istoka i zapada, platforma za poslovno povezivanje nosilaca projekata važnih za održivi razvoj u Srbiji, sa jedne strane i sa druge strane velikog broja potencijalnih investitora iz zemlje i različitih regiona, uključujući investicione fondove, banke, javna preduzeća i privatne kompanije iz Jugoistočne Evrope, Centralne i Zapadne Evrope, Rusije i zemalja Kaspijskog basena, Kine, Bliskog Istoka. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik