Plavi horizonti: Gradnja kreće nakon turističke sezone

Bez autora
Jul 20 2015

Više ništa ne bi trebalo da ugrozi gradnju luksuznog turističkog kompleksa na Plavim horizontima, u uvali Pržno, vrijednog više od 350 miliona eura. Pripremni radovi su u toku, a izvršni direktor Qatari diara, Greg Bankhurst, kazao je Televiziji Crne Gore da će nakon sezone početi gradnju. Napredujemo i vrlo lijepo sarađujemo sa Vladom, opštinom, projektantima. Pripremamo najave za svjetske hoteske operatere koji bi mogli da preuzmu menadžment hotela.To će se desiti u sljedećih 30 dana. Sve se odvija po planu za kompleks Plavi horizonti i veoma smo srećni zbog toga. Ovaj projekat će dugoročno promijeniti lice Crne Gore i njenog turizma u budućnosti. Počećemo sa zemljanim radovima i iskopima ove godine, odmah poslije sezone. Sredinom sljedeće godine krećemo sa građevinskim radovima, najavio je Bankhurst.

Više ništa ne bi trebalo da ugrozi gradnju luksuznog turističkog kompleksa na Plavim horizontima, u uvali Pržno, vrijednog više od 350 miliona eura.

Pripremni radovi su u toku, a izvršni direktor Qatari diara, Greg Bankhurst, kazao je Televiziji Crne Gore da će nakon sezone početi gradnju.

- Napredujemo i vrlo lijepo sarađujemo sa Vladom, opštinom, projektantima. Pripremamo najave za svjetske hoteske operatere koji bi mogli da preuzmu menadžment hotela.To će se desiti u sljedećih 30 dana. Sve se odvija po planu za kompleks Plavi horizonti i veoma smo srećni zbog toga. Ovaj projekat će dugoročno promijeniti lice Crne Gore i njenog turizma u budućnosti. Počećemo sa zemljanim radovima i iskopima ove godine, odmah poslije sezone. Sredinom sljedeće godine krećemo sa građevinskim radovima - najavio je Bankhurst.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik