Od utorka jeftinije sve vrste goriva u Crnoj Gori

Bez autora
Jul 27 2015

Od sjutra će u Crnoj Gori sve vrste goriva biti jeftinije tri odnosno dva centa. Litar eurosupera BMB 98 i BMB 95 biće jeftiniji tri centa i koštaće 1,35 odnosno 1,31 euro. Po dva centa pojeftiniće i litar eurodizela i lož ulja. To znači da će litar eurodizela u narednih 15 dana koštati 1,12 eura, lož ulja u veleprodaji 1,09, a lož ulja za grijanje 0,81 euro. Prema Uredbi o nacinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 10. avgusta a eventualno izmjenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 11. avgusta, kazali su iz Ministarstva ekonomije.

Od sjutra će u Crnoj Gori sve vrste goriva biti jeftinije tri odnosno dva centa.

Litar eurosupera BMB 98 i BMB 95 biće jeftiniji tri centa i koštaće 1,35 odnosno 1,31 euro. Po dva centa pojeftiniće i litar eurodizela i lož ulja.

To znači da će litar eurodizela u narednih 15 dana koštati 1,12 eura, lož ulja u veleprodaji 1,09, a lož ulja za grijanje 0,81 euro.

"Prema Uredbi o nacinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 10. avgusta a eventualno izmjenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 11. avgusta ", kazali su iz Ministarstva ekonomije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik