Početkom avgusta javni poziv za privatizaciju "Telekoma Srbija"

Bez autora
Jul 27 2015

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da postoji značajno interesovanje za privatizaciju "Telekoma Srbija", i najavio da će javni poziv za prijem obavezujućih ponuda biti raspisan nakon 3. avgusta. Ljajić je, po završetku sastanka sa ministrom telekomunikacija Iraka Hasanom Kadimom Al Rašidom, podsetio na to da je nedavno istekao rok za preuzimanje dokumentacije za privatizaciju tog preduzeća. On je napomenuo da je reč o neobavezujućem pozivu, ali i istakao da postoji značajno interesovanje telekomunikacionih kompanija i investicionih fondova za "Telekom". Verujem da "Telekom" predstavlja vrlo respektabilnu i važnu kompaniju, što potvrđuje i značajno interesovanje, tako da se gotovo svake nedelje razgovara sa nekom telekomunikacionom kompanijom i investicionim fondom koji traže detaljnije informacije i pokazuju ozbiljan interes za kupovinu ovog preduzeća, istakao je potpredsednik Vlade.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da postoji značajno interesovanje za privatizaciju "Telekoma Srbija", i najavio da će javni poziv za prijem obavezujućih ponuda biti raspisan nakon 3. avgusta.

Ljajić je, po završetku sastanka sa ministrom telekomunikacija Iraka Hasanom Kadimom Al Rašidom, podsetio na to da je nedavno istekao rok za preuzimanje dokumentacije za privatizaciju tog preduzeća.

On je napomenuo da je reč o neobavezujućem pozivu, ali i istakao da postoji značajno interesovanje telekomunikacionih kompanija i investicionih fondova za "Telekom".

Verujem da "Telekom" predstavlja vrlo respektabilnu i važnu kompaniju, što potvrđuje i značajno interesovanje, tako da se gotovo svake nedelje razgovara sa nekom telekomunikacionom kompanijom i investicionim fondom koji traže detaljnije informacije i pokazuju ozbiljan interes za kupovinu ovog preduzeća, istakao je potpredsednik Vlade.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik