Nastavljeni sastanci sa predstavnicima 17 strateških preduzeća

Bez autora
Jul 27 2015

Ministar privrede u Vladi Republike Željko Sertić sa saradnicima razgovarao je do sada, na odvojenim sastancima, sa rukovodstvima i sindikatima osam, od ukupno 17 preduzeća čiji je proces privatizacije odložen za najviše godinu dana. Sertić je o poslovanju, rezultatima i planovima za naredni period razgovarao sa rukovodstvima i sindikatima PEU Resavica, Trajal Korporacijom, FAM-om, Galenikom, Kablovima iz Jagodine, Ikarbusom, Politikom i Jumkom. Cilj je da zajedno dođemo do preciznog akcionog plana za rešavanje sudbine ovih preduzeća, jer produžetka rokova za privatizaciju neće biti, naveo je Sertić. U narednih deset dana biće održani sastanci i sa ostalim preduzećima, dok će se ovaj vid konsultacija sa svih 17 strateških preduzeća održavati redovno u cilju praćenja rezultata i kontrole ostvarivanja planova, navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

Ministar privrede u Vladi Republike Željko Sertić sa saradnicima razgovarao je do sada, na odvojenim sastancima, sa rukovodstvima i sindikatima osam, od ukupno 17 preduzeća čiji je proces privatizacije odložen za najviše godinu dana.

Sertić je o poslovanju, rezultatima i planovima za naredni period razgovarao sa rukovodstvima i sindikatima PEU Resavica, Trajal Korporacijom, FAM-om, Galenikom, Kablovima iz Jagodine, Ikarbusom, Politikom i Jumkom.

Cilj je da zajedno dođemo do preciznog akcionog plana za rešavanje sudbine ovih preduzeća, jer produžetka rokova za privatizaciju neće biti, naveo je Sertić.

U narednih deset dana biće održani sastanci i sa ostalim preduzećima, dok će se ovaj vid konsultacija sa svih 17 strateških preduzeća održavati redovno u cilju praćenja rezultata i kontrole ostvarivanja planova, navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik