U Sidneju postavljeni prvi e-ink saobraćajni znaci

Bez autora
Jul 28 2015

Sidnej je sada prvi grad na svetu u kome su počeli da se koriste e-ink saobraćajni znaci na otvorenom koji treba da usmeravaju motocikliste tokom specijalnih događaja. Gradskoj Roads and Maritime Services (RMS) agenciji je očigledno dosadilo da stalno menja znakove, te je razvila tehnologiju sa kompanijom koja se zove Visionect.Znakove je lako pročitati pod jarkom svetlošću kakva je u Sidneju, a postoji i svetlo za noćnu upotrebu. Poruke na znakovima mogu da se menjaju daljinski putem ćelijskog povezivanja na internet of things mrežu. Tehnologija koja se trenutno koristi u Sidneju je prilično osnovna, ali e-ink ima ogroman potencijal za signalizaciju.

Sidnej je sada prvi grad na svetu u kome su počeli da se koriste e-ink saobraćajni znaci na otvorenom koji treba da usmeravaju motocikliste tokom specijalnih događaja.

Gradskoj Roads and Maritime Services (RMS) agenciji je očigledno dosadilo da stalno menja znakove, te je razvila tehnologiju sa kompanijom koja se zove Visionect.

Znakove je lako pročitati pod jarkom svetlošću kakva je u Sidneju, a postoji i svetlo za noćnu upotrebu. Poruke na znakovima mogu da se menjaju daljinski putem ćelijskog povezivanja na internet of things mrežu. Tehnologija koja se trenutno koristi u Sidneju je prilično osnovna, ali e-ink ima ogroman potencijal za signalizaciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik