Beograd: Produžen rok za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva

Bez autora
Jul 29 2015

Rok za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva na teritoriji grada Beograda produžen je do 31. avgusta, najavila je danas direktorka Uprave za poljoprivredu pri Sekretarijatu za privredu Snežana Vračar.Ona je precizirala da je do sada prijavljeno 60 kandidata koji ispunjavaju uslove, a kojima će biti dodeljeno pet košnica s pripadajućim ramovima u iznosu do 30.000 dinara. Uslov je da podnosilac bude fizičko lice, te da je nosilac registrovanog poljoprivrednog gazdinstva ili samo njegov član, s tim da može, ali i ne mora da se bavi pčelarstvom, ukazala je Vračar.

Beograd: Produžen rok za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstvaRok za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti pčelarstva na teritoriji grada Beograda produžen je do 31. avgusta, najavila je danas direktorka Uprave za poljoprivredu pri Sekretarijatu za privredu Snežana Vračar.

Ona je precizirala da je do sada prijavljeno 60 kandidata koji ispunjavaju uslove, a kojima će biti dodeljeno pet košnica s pripadajućim ramovima u iznosu do 30.000 dinara.

Uslov je da podnosilac bude fizičko lice, te da je nosilac registrovanog poljoprivrednog gazdinstva ili samo njegov član, s tim da može, ali i ne mora da se bavi pčelarstvom, ukazala je Vračar za TV Pink.

Ona je dodala da će prvenstvo imati oni podnosioci koji se nalaze u evidenciji Službe za zapošljavanje i koji su mlađi od 40 godina.

Takođe, kako je najavila, od 10. do 17. avgusta biće održana obuka za buduće pčelare koja će imati teorijski i praktični deo. U dogovoru sa Društvom pčelara Beograd svi polaznici dobiće sertifikate na kraju kursa.

Sve potrebne informacije mogu se pronaći na internet-prezentaciji sajta Grada Beograda www.beograd.rs, ili lično u Ulici kraljice Marije na sedamnaestom spratu. Dokumenta se mogu predati lično ili poslati poštom do 31. avgusta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik