Uklonjena prepreka za prodaju Telekoma Slovenije

Bez autora
Jul 30 2015

Članovi Nadzornog odbora Telekoma Slovenije potpisali su posljednji dokument u procesu prodaje makedonske podružnice One za koju će Telekom Slovenije utržiti sto milijuna eura. Tako je otklonjena posljednja prepreka za prodaju državnog udjela Telekoma Slovenije britanskom Cinvenu. Poslovne rezultate za prvo polugodište Telekom Slovenije će objavili za nešto više od četiri sedmice, 27. avgusta, a juče je izvijestio da je grupa u prvih šest mjeseci ove godine ostvarila 104.4 milijuna eura EBITDA, što je 7 posto više od planiranog. Za 2015. Grupa je planirala 66 milijuna eura neto dobiti.

Uklonjena prepreka za prodaju Telekoma SlovenijeČlanovi Nadzornog odbora Telekoma Slovenije potpisali su posljednji dokument u procesu prodaje makedonske podružnice One za koju će Telekom Slovenije utržiti sto milijuna eura.

Tako je otklonjena posljednja prepreka za prodaju državnog udjela Telekoma Slovenije britanskom Cinvenu, piše Delo.

Poslovne rezultate za prvo polugodište Telekom Slovenije će objavili za nešto više od četiri sedmice, 27. avgusta, a juče je izvijestio da je grupa u prvih šest mjeseci ove godine ostvarila 104.4 milijuna eura EBITDA, što je 7 posto više od planiranog.

Za 2015. Grupa je planirala 66 milijuna eura neto dobiti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik