Regent postavio standarde

Bez autora
Jul 30 2015

Hotel Regent Porto Montenegro u subotu će proslaviti godinu uspješnog poslovanja, tokom koje je, prema riječima njegovih predstavnika, postavio nove standarde luksuznog turizma u Crnoj Gori. Za 12 mjeseci rada, Regent je nanizao isto toliko nominacija i priznanja, među kojima i za renomiranu World Luxury Hotel nagradu za najbolji hotel i najbolji spa centar, mjesto na listi najboljih hotela od prestižnog Conde Nast Traveler časopisa u velikoj Britaniji i Rusiji, kao i mjesto među VIP hotelima kultnog britanskog nedjeljnika The Sunday Times, navodi se u saopštenju. Regent Porto Montenegro je, kako se dodaje, ušao i u uži izbor evropske nagrade za kvalitet u ugostiteljstvu, European Hospitality Award, za najbolji restoran i najbolju hotelsku rezidenciju. Redizajniranom gastronomskom ponudom koja na sveden, ali elegantan način kroz concept ‘fine dining’ daje omaž Jadranu, kreativni kulinarski tim Regent Porto Montenegra za svoje goste i posjetioce kreira ukusnu razglednicu Crne Gore, navodi se u saopštenju.

Regent postavio standardeHotel Regent Porto Montenegro u subotu će proslaviti godinu uspješnog poslovanja, tokom koje je, prema riječima njegovih predstavnika, postavio nove standarde luksuznog turizma u Crnoj Gori.

"Za 12 mjeseci rada, Regent je nanizao isto toliko nominacija i priznanja, među kojima i za renomiranu World Luxury Hotel nagradu za najbolji hotel i najbolji spa centar, mjesto na listi najboljih hotela od prestižnog Conde Nast Traveler časopisa u velikoj Britaniji i Rusiji, kao i mjesto među VIP hotelima kultnog britanskog nedjeljnika The Sunday Times", navodi se u saopštenju.

Regent Porto Montenegro je, kako se dodaje, ušao i u uži izbor evropske nagrade za kvalitet u ugostiteljstvu, European Hospitality Award, za najbolji restoran i najbolju hotelsku rezidenciju.

"Redizajniranom gastronomskom ponudom koja na sveden, ali elegantan način kroz concept ‘fine dining’ daje omaž Jadranu, kreativni kulinarski tim Regent Porto Montenegra za svoje goste i posjetioce kreira ukusnu razglednicu Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Iz Regent Porto Montenegra su kazali da su, pored nagrada, važni i pozitivni komentari gostiju.

"Oni predstavljaju potvrdu da smo na pravom putu da se pozicioniramo kao jedan od vodećih luksuznih hotela u svijetu. Već su u pripremi planovi za osvajanja novih tržišta i kreativniju animaciju gostiju iz regiona i Evrope", dodaje se u saopštenju.

Regent je, povodom proslave prve godine poslovanja, goste počastio atraktivnim ponudama Stay 4 Pay 3 i Stay 3 Pay 2, odnosno četiri noćenja u hotelu po cijeni tri i tri noćenja po cijeni dva, koje su aktuelne do 30. septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik