RAOP isporučio transformatore za Rusiju

Bez autora
Aug 01 2015

Nakon što je ruski investitor privatizovao "Energoinvest-rasklopnu opremu", novo preduzeće "Energoinvest - elektroenergetska oprema" iz Istočnog Sarajeva počelo je proizvodnju kako bi ostvarilo konkurentnost na tržištu. Nije se dugo čekalo pa je danas završena isporuka visokonaponskih mjernih transformatora za kupce iz Rusije i Elektroprenos BiH. Ovi ugovori u vrijednosti od 1,5 mil KM dokaz su da rukovodstvo i radnici imaju potencijal i znanje da stanu rame uz rame s mnogo jačim evropskim gigantima, poput "Siemensa". Veoma sam zadovoljan stručnošću i obučenošću radnika u našem preduzeću i time što smo u veoma teškim uslovima uspjeli da napravimo proizvode visokog kvaliteta na koje kupci nisu dali nikakvih primjedbu. Kupci su dolazili na tehničke prijeme i iz Srbije i iz BiH i Rusije i bili su veoma zadovoljni sa kvalitetom proizvoda, rekao je Vladimir Šabankov, generalni direktor "Energoinvest-elektroenergetska oprema" Istočno Sarajevo.

RAOP isporučio transformatore za RusijuNakon što je ruski investitor privatizovao "Energoinvest-rasklopnu opremu", novo preduzeće "Energoinvest - elektroenergetska oprema" iz Istočnog Sarajeva počelo je proizvodnju kako bi ostvarilo konkurentnost na tržištu.

Nije se dugo čekalo pa je danas završena isporuka visokonaponskih mjernih transformatora za kupce iz Rusije i Elektroprenos BiH.

Ovi ugovori u vrijednosti od 1,5 mil KM dokaz su da rukovodstvo i radnici imaju potencijal i znanje da stanu rame uz rame s mnogo jačim evropskim gigantima, poput "Siemensa".

- Veoma sam zadovoljan stručnošću i obučenošću radnika u našem preduzeću i time što smo u veoma teškim uslovima uspjeli da napravimo proizvode visokog kvaliteta na koje kupci nisu dali nikakvih primjedbu. Kupci su dolazili na tehničke prijeme i iz Srbije i iz BiH i Rusije i bili su veoma zadovoljni sa kvalitetom proizvoda - rekao je Vladimir Šabankov, generalni direktor "Energoinvest-elektroenergetska oprema" Istočno Sarajevo.

Rukovodilac marketinga prodaje i razvoja "Energoinvest-elektroenergetska oprema" Istočno Sarajevo Miro Klepić naglasio je da je današnji dan veoma važan zbog toga što time završavaju dva velika ugovora u vrijednosti od oko 1,5 mil KM.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik