Plantaže traže 700 sezonskih radnika

Bez autora
Aug 06 2015

Kompanije “13. Jul Plantaže” je posredstvom Zavoda za zapošljavanje objavila oglas u kojem traži 700 sezonskih radnika za potrebe dolazeće berbe vinskog grožđa. Svi zainteresovani, za ovaj posao, se mogu javiti tokom sljedeće nedjelje Kadrovskoj službi “Plantaža” (adresa: Put Radomira Ivanovića br.2) i donijeti dokumenta. Potrebna dokumenta su: radna knjižica, kopija lične karte, uput sa Zavoda za zapošljavanje i uvjerenje iz suda o nevodjenju krivičng postupka. Od Dušana Kankaraš, direktora vinogradarsko voćarske proizvodnje Kompanije “13. Jul Plantaže” saznajemo da su ovogodišnji uslovi za kvalitet i rod grožđa bili odlični te da očekuje izuzetnu berbu, koja po svim do sadašnjim pokazateljima pretenduje da uđe u red rekordnih berbi.

Plantaže traže 700 sezonskih radnikaKompanije “13. Jul Plantaže”  je posredstvom Zavoda za zapošljavanje  objavila oglas u kojem traži 700 sezonskih radnika za potrebe dolazeće berbe vinskog grožđa.

Svi zainteresovani, za ovaj posao, se mogu javiti tokom sljedeće nedjelje Kadrovskoj službi “Plantaža” (adresa: Put Radomira Ivanovića br.2) i donijeti dokumenta.

Potrebna dokumenta su: radna knjižica, kopija lične karte, uput sa Zavoda za zapošljavanje i uvjerenje iz suda o nevodjenju krivičng postupka.

Od Dušana Kankaraš, direktora vinogradarsko voćarske proizvodnje Kompanije “13. Jul Plantaže” saznajemo da su ovogodišnji uslovi za kvalitet i rod grožđa bili odlični te da očekuje izuzetnu berbu, koja po svim do sadašnjim pokazateljima pretenduje da uđe u red rekordnih berbi.

“Očekujemo rekordnu berbu grožđa, pa nam je neophodna sezonska radna snaga za koju smo raspisali konkurs. Siguran sam, na osnovu iskustva ranijih berbi, da je ovaj posao izazovan svima koji imaju iskustva i koji žele da rade i ostvare adekvatnu zaradu. Posebno nam je stalo da zainteresujemo domaću radnu snagu koja u poslednje vrijeme dominira u angažmanu na ovim poslovima.”

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik