Osam ponuda za privatizaciju "Telekoma"

Bez autora
Aug 12 2015

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da je privatizacioni savetnik za prodaju "Telekoma", kompanija "Lazard", danas obavestila komisiju Vlade o tome da postoji osam ponuda koje ispunjavaju uslove za privatizaciju te kompanije. Ljajić je rekao da će odluka o užem izboru biti doneta do ponedeljka, 17. avgusta, do kada će Komisija za davanje predloga Vladi Srbije za izbor modela privatizacije "Telekoma" odlučiti koje od tih kompanija ulaze u uži izbor. Prema njegovim rečima, tada će biti utvrđena konačna lista, nakon čega će podnosiocima ponuda koji su ušli u uži izbor biti upućen dopis. Oni u roku od 14 dana treba da otkupe dokumentaciju, posle čega imaju pravo da ostvare uvid u kompletno poslovanje "Telekoma", precizirao je on i dodao da i druge kompanije koje ispunjavaju uslove mogu da podnesu zahtev komisiji u daljem toku procesa privatizacije.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da je privatizacioni savetnik za prodaju "Telekoma", kompanija "Lazard", danas obavestila komisiju Vlade o tome da postoji osam ponuda koje ispunjavaju uslove za privatizaciju te kompanije.

Ljajić je u izjavi za agenciju Tanjug rekao da će odluka o užem izboru biti doneta do ponedeljka, 17. avgusta, do kada će Komisija za davanje predloga Vladi Srbije za izbor modela privatizacije "Telekoma" odlučiti koje od tih kompanija ulaze u uži izbor.

Prema njegovim rečima, tada će biti utvrđena konačna lista, nakon čega će podnosiocima ponuda koji su ušli u uži izbor biti upućen dopis.

Oni u roku od 14 dana treba da otkupe dokumentaciju, posle čega imaju pravo da ostvare uvid u kompletno poslovanje "Telekoma", precizirao je on i dodao da i druge kompanije koje ispunjavaju uslove mogu da podnesu zahtev komisiji u daljem toku procesa privatizacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik