RENEXPO BiH 2015

Bez autora
Nov 04 2015

Međunarodna energetska industrija i investitori se ponovo susreću na drugom RENEXPO® BiH 4. i 5. novembra 2015 u Sarajevu.Na najvećoj platformi za energetske stručnjake u Investors Business Lounge tokom 2 dana konferencija i sajma, će biti predstavljeno preko 100 dostupnih projekata iz celog regiona kao i nekoliko koncesija. Od dosadašnjih pristiglih projekata dostupna su 3 zemljišna i 1 krovni PV projekat koji uvrstava 39 industrijskih zgrada (Flat roofs) a u toku septembra očekujemo dodatne PV projekte.

Međunarodna energetska industrija i investitori se ponovo susreću na drugom RENEXPO® BiH 4. i 5. novembra 2015 u Sarajevu.

Na najvećoj platformi za energetske stručnjake u Investors Business Lounge tokom 2 dana konferencija i sajma, će biti predstavljeno preko 100 dostupnih projekata iz celog regiona kao i nekoliko koncesija. Od dosadašnjih pristiglih projekata dostupna su 3 zemljišna i 1 krovni PV projekat koji uvrstava 39 industrijskih zgrada (Flat roofs) a u toku septembra očekujemo dodatne PV projekte.

Ovaj ekskluzivni izlagački i investitorski servis od strane REECO® SRB doo nudi najvrednije prilike u regionu Zapadnog Balkana u sklopu naše Investors Business Lounge. Pored sastanaka, omogućavaju se i B2B sastanci, match making susreti za kompanije koje su zainteresovane za poslovanje u regionu Zapadnog Balkana.

Zemlje učesnice iz Zapadnog Balkana su podjednako u mogućnosti da preko REECO® zakažu svoje poslovne susrete sa investitorima i kompanijama koji dolaze iz cele Evrope na najvećoj međunarodnoj energetskoj platformi RENEXPO® BiH.

Krovni i zemljišni fotonaponski projekti, kao i projekti za vetroparkove, spremni su da ispune očekivanja zainteresovanih investitora i da se otpočne njihova realizacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik