ZEPS 2015

Bez autora
Oct 06 2015

U Zenici će i ove godine na sajmištu Kamberovića polja biti održan generalni bh. sajam "ZEPS 2015", koji u organizaciji Poslovnog sistema RMK ove godine navršava svoje 22. izdanje.Kako ističu organizatori, višemjesečne pripreme na organizaciji rezultat su porasta zainteresovanih privrednika iz BiH i svijeta da zakupe svoje izložbene štandove. Podsjetimo, prošle godine na ZEPS-u je svoje učešće zauzelo preko 10.000 izlagača, koje je posjetilo hiljade posjetilaca iz BiH, regije i svijeta.

U Zenici će i ove godine na sajmištu Kamberovića polja biti održan generalni bh. sajam "ZEPS 2015", koji u organizaciji Poslovnog sistema RMK ove godine navršava svoje 22. izdanje.

Kako ističu organizatori, višemjesečne pripreme na organizaciji rezultat su porasta zainteresovanih privrednika iz BiH i svijeta da zakupe svoje izložbene štandove. Podsjetimo, prošle godine na ZEPS-u je svoje učešće zauzelo preko 10.000 izlagača, koje je posjetilo hiljade posjetilaca iz BiH, regije i svijeta.

Ove godine, ističe organizator za Televiziju Zenica, očekuje se porast za 40% u odnosu na prošlu godinu, brojne kolektivne izložbe Hrvatske i Češke, kao i šest zemalja Persijskog zaljeva.

Tako će ovogodišnji "ZEPS" koji je na programu od 6. do 10. oktobra svoja vrata otvoriti preduzećima iz Bahreina, Kuvajta, Saudijske Arabije, Katara, Ujedinjenih arapskih emirata, Omana, Hrvatske, Češke koji će svoje djelatnosti uz zanimljiv prateći sadržaj predstavti brojnim posjetiocima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik